GIRESUN HAVA DURUMU23°C Çok Bulutlu

Bulancak’ta okul kantinlerine sıkı denetim

Bulancak’ta okul kantinlerine sıkı denetim

Bulancak Belediyesi, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden oluşan Kaymakamlık denetim komisyonu tarafından okul kantinleri denetleniyor.
Okul kantinlerinde 3 gün süresince yapılan bu denetimlerde; kantinin ve çalışan personelin genel hijyen ve temizlik durumu, kullanılan gıdaların muhafaza koşullarına uygunluğu, gıdaların son kullanma tarihleri ve kantinlerde satışı yasak gıdaların bulunup bulunmadığı kontrol edilmektedir.
Yapılan denetimler sırasında, okul yetkilileri ve öğretmenlerle görüşülerek denetimlerin amacı, denetim sırasında varsa tespit edilen eksiklikler ve bu eksikliklerin giderilmesi konularında bilgilendirmeler ve uyarılar yapıldı.

okul_kantin_denetim_bulancak