GIRESUN HAVA DURUMU23°C Çok Bulutlu

Bulancak’ta İzinsiz Asılan Afişler Toplanıyor

Bulancak’ta İzinsiz Asılan Afişler Toplanıyor

a18ec2d9-0e44-444a-aea0-87f84a089ad6

Bulancak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptığı çalışmalar neticesinde Bulancak Merkezinde cadde ve sokakların üzerine asılan afiş ve pankartlar toplandı.

Belediye Başkanı Recep YAKAR yaptığı açıklamada “Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğümüzün ortak yaptığı çalışmalar neticesinde görevimiz olan izinsiz afiş ve pankartlar toplanıyor. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Bizler Yeni ve Yaşanabilir Bulancak derken her alanda gelişmeyi ve değişimi kastediyoruz. Caddelerinde kaldırımlarına kadar her alanda Yeni Bulancak’ı inşa etmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın afiş ve pankarlatını gelişigüzel asmamaları yasal çerçeveler içerisinde asmalarını rica ediyoruz. Belediye olarak bunların önünü açarsak yarın ilçemiz yaşanmaz hale gelir. Şehir kültürü geliştirmeliyiz” dedi.