Bulancak Belediyesi ile Limit Özel Eğitim Kursu arasında, belediye personeli ve ailelerine yönelik önemli bir eğitim iş birliği protokolü imzalandı.
Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Merve Yılmaz Göksu ile Limit Özel Eğitim Kursu Kurucu Müdürü Abdullah Eser tarafından imzalanan protokol kapsamında, Bulancak Belediyesi personeli ile birinci derece yakınları, 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde Limit Eğitim Kurumlarının sunduğu eğitim hizmetlerinden yüzde 35 indirimli olarak yararlanabilecek.
İmza töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Merve Yılmaz Göksu, belediye çalışanlarının iş yaşamlarının yanı sıra sosyal ve eğitim hayatlarında da desteklenmesine önem verdiklerini belirtti.
Başkan Yardımcısı Göksu, “Eğitim, her bireyin geleceğine yapılan en önemli yatırımdır. İmzalanan bu protokol ile çalışma arkadaşlarımızın ve ailelerinin nitelikli eğitim imkânlarına daha kolay ulaşmalarını hedefliyoruz. İş birliğinin belediye personelimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Protokol doğrultusunda belediye personeli ve birinci derece yakınları, Bulancak Limit Özel Kurs Merkezi bünyesinde sunulan tüm eğitim hizmetlerinde yüzde 35 indirim imkânından faydalanabilecek.