GIRESUN HAVA DURUMU20°C Çok Bulutlu

BULASKİ Haberler

Kanal temizleme aracımız hayırlı olsun

Kanal temizleme aracımız hayırlı olsun

Bulancak Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Bulancak’ta büyük kalkınma hamlesi yaşatan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar araç filosuna kombine kanal temizleme aracı ekledi.

Başkan Yakar “Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Ortak finansıyla Bulancak’a kazandırılan değeri 199.425 Euro Türk lirası yani 808.668 bin TL olan kombine kanal temizleme aracı ilçemize hayırlı olsun.

Bu araç ile mevcut kanalizasyon hatlarını temizlemenin yanı sıra yapmış olduğumuz büyük çaplı yağmur suyu hatlarının da temizlik işlerinin yapımında kolaylıkla sağlayacaktır.” dedi.

Başkan Yakar, Temmuz ayında belediyenin araç filosuna asfalt ve beton serme makinesi, asfalt sıkıştırma makineleri eklemişti.