GIRESUN HAVA DURUMU11°C Yağışlı

Başkan Yakar’dan Kadir Aydın’a Ziyaret

Başkan Yakar’dan Kadir Aydın’a Ziyaret

2830dbc4-374f-4197-a810-d39ba8575f55

Belediye Başkanımız Recep Yakar, Giresun Üniversitesi Genel Sekreterliğine atanan Av. Kadir Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 2004 – 2014 yıllarında 2 dönem Bulancak Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan ardından ise Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda daire başkanlığı yapan Av. Kadir Aydın Giresun Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterliğine atandı. Başkan Yakar ziyaretinde “Eski Belediye Başkanımız Av. Kadir AYDIN’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Giresun Üniversitesinde değişimi ve yenilenmeyi yakından takip ediyoruz. Sayın Rektörün ve ekibinin güzel bir ekip olduğu kanaatindeyim. Üniversitemizi ilimizde ve ilçemizde hak ettiği noktaya getireceğine inanıyorum. Bir kez daha Rektör Coşkun’a ve yönetim ekibine başarılı çalışmalar dilerim.

Bulancak’ta fakülte olmalı

Yakar, “Böyle değişen ve gelişen bir üniversiteyi Giresun’da izlemek çok güzel. Giresun’a en yakın ve en büyük ilçe konumunda olan Bulancakımıza bir fakülte bekleyişimiz devam etmektedir. Yeni Bulancak dediğimiz ilçemiz bir 4 yıllık bir fakülteyi hak ettiğini düşünüyoruz. Üniversite yerleşkesinin Giresun’un en batısında olması ve Bulancak’a 5 dk uzaklıkta olması ilçemiz için bir avantaj olduğunu düşünüyorum” dedi.

Belediye Başkanımız Recep Yakar’ın Genel Sekreter Aydın’a ziyaretinde Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük eşlik etti.