GIRESUN HAVA DURUMU17°C Parçalı Bulutlu

Başkan Yakar’dan Halep’e yardım kampanyası

Başkan Yakar’dan Halep’e yardım kampanyası

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yaşam mücadelesi veren Halep’e yardım kampanyası başlattı. Daha önceden Türkmenler için kampanyalar yaparak yardım tırları kaldıran Başkan Yakar, şimdi tüm dünyanın gözü önünde açlığa, ölüme, zulme terk edilen Halep için kampanya başlattı. “Bulancak’tan Halep’e Gönül Köprüsü” sloganıyla başlatılan kampanyaya tüm vatandaşların katkı yapması çağrısı yapıldı.

Yakar, “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir”

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Yakar, “Hemen yanı başımızda bir insanlık trajedisi yaşanmaktadır.  Müslüman kardeşlerimiz egemen güçlerin enerji savaşları için adeta ölüme terk edilmiş durumdadır. Her gün çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden yüzlerce insan  bombalarla can vermektedir. Masum çocukların bedenleri bombalarla parçalanmakta, şayet kurtulursa açlıktan ölmektedir. Müslüman kardeşlerimiz aç iken bizler tok yatamayız. Bu manada Bulancak Belediyesi ve sivil toplum örgütleri olarak Halep için un kampanyası başlattık. İlk olarak belediye personelimiz bir tır un yardımında bulundu. Hassasiyet gösteren tüm personelimiz yürekten kutluyorum. Tüm halkımızı bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Biz lüks içerisinde yaşarken Halep’te çocuklar karton yiyorlar. Bu çığlığa kulak verelim. ” dedi.

Un yardımına katkı yapmak isteyen vatandaşlar Bulancak Belediyesine başvurarak kampanyaya katılabilecekler.

Başvuru Yeri : Bulancak Belediyesi Beyaz Masa

Bulancak Belediyesi Vakıflar Bankası Bulancak Şubesi TL Hesabı IBAN No:  TR57 0001 5001 5800 7305 4052 15