GIRESUN HAVA DURUMU23°C Çok Bulutlu

Başkan Yakar’dan fındık kurutan çiftçilere simit-ayran

Başkan Yakar’dan fındık kurutan çiftçilere simit-ayran

Bulancak Belediyesi sahilde fındık kurutan vatandaşlara sıcak simit ve ayran ikramında bulundu.

Bulancak Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz sahilde fındık kurutan vatandaşlara simit ve ayran ikramı yaparak kolay gelsin dileklerinde bulundu.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın yaptığı açıklamada “Fındık sezonu dolayısıyla öncelikle tüm vatandaşlarımıza bereketli bol rızıklı sezon diliyorum. Tabi bölgemizin en önemli geçim kaynağı fındık ağırlıklı tarımdır. Tabi fındığı toplamak da, kurutmak da zor bir iş. Bu nedenle sahil bölgelerinde fındık kurutan vatandaşlarımıza öğle saatinde çam sakızı çoban armağanı bir ikramda bulunmak istedik.” dedi.