GIRESUN HAVA DURUMU18°C Az Bulutlu

Başkan Yakar’dan Canikli ve Bozdağ’a Adliye Sarayı teşekkürü

Başkan Yakar’dan Canikli ve Bozdağ’a Adliye Sarayı teşekkürü

Uzun zamandan beri sorun olan Bulancak Adalet Sarayı konusu ihale aşamasına geldi. İhalesi yapılan Bulancak Adalet Sarayının inşaatı kısa bir süre sonra başlayacak.

Bazı temaslar için Ankara’da olan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı makamında ziyaret ederek Adliye sarayı ile ilgili teşekkürlerini sundu. Konu hakkında açıklama yapan Başkan Yakar, “Yapmış olduğumuz temaslar sonunda ilçemize Adliye Sarayının kazandırılmasında büyük emeği olan Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’ye, Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’a makamlarında ziyaret ederek teşekkürlerimi ilettim.

İlçemizle ilgili bilgi alışverişinde bulunarak yeni yatırımlar için görüşmeler yaptık. İlçemize farklı alanlarda yeni hizmetler kazandırmak için çalışmalarımız aralıksız sürüyor” dedi.