GIRESUN HAVA DURUMU20°C Çok Bulutlu

Başkan Yakar, Kaymakam Ulugölge’yi ziyaret etti

Başkan Yakar, Kaymakam Ulugölge’yi ziyaret etti

15 Temmuz sonrasında yaşanan süreçten sonra boş kalan Bulancak Kaymakamlığı makamına Niyazi Ulugölge atanmıştı. Tecrübeli ve başarılı kaymakam Ulugölge makamında hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’da Kaymakam Ulugölge’yi makamaında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarete Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Cemal Karadeniz katıldı.

Yakar “El ele güzle hizmetlere imza atacağız”

Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Sayın Ulugölge tecrübeli ve başarılı bir kaymakamımız. İnşallah hep birlikte Bulancak İlçesine el ele vererek güzel hizmetler yapacağız. Uyum içerisinde hizmet odaklı dayanışma içerisinde olacağız. Kendisine görevinde başarılar dilerim. Rabbim devlete millete hizmet noktasında yar ve yardımcısı olsun” dedi.