GIRESUN HAVA DURUMU17°C Parçalı Bulutlu

Başkan Yakar Gaziantep saldırısını kınadı

Başkan Yakar Gaziantep saldırısını kınadı

8cf722b7-561c-4c2b-8b57-7efdfb579328

Belediye Başkanımız Recep Yakar, Gaziantep’teki hain saldırıyı kınadı.

Gaziantep’teki hain saldırıyı kınayan Başkan Recep Yakar, “Ülkemiz ve aziz milletimizin bölünmez birlik ve bütünlüğüne yönelik haince yapılan terör saldırısı neticesinde, Gaziantep’te canlı bomba ile yapılan alçakça saldırıda  50’den fazla can kaybı ve onlarca yaralı olduğunu üzülerek  öğrenmiş bulunuyorum.” Dedi.

Yakar; “Millet olarak bu oyunu bozacağız”

Batı, dört bir yandan haçlı ordularını harekete geçirerek ülkemize aralıksız plan yapma peşindeler. Bugün terörün her ne kadar adları değişse de hepsinin tek bir ortak amacı var milletimizin geleceği ve hürriyetidir. İnsanların en mutlu olduğu bir düğün ortamını bile kana bulayacak kadar alçak ve hain olan terör örgütleri elbet bir gün hesap verecektir. Bu millete 15 Temmuz darbe kalkışma gecesinde bile diz çöktüremeyen, bu şekilde eylemlerle hiç diz çöktüremezler.” Dedi

Başkan Yakar “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, yüce milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.