GIRESUN HAVA DURUMU17°C Yağışlı

Başkan Yakar, Ankara’dan müjdeli haberlerle döndü

Başkan Yakar, Ankara’dan müjdeli haberlerle döndü

Belediye Başkanımız Recep Yakar ilçemize yapılacak yatırımlar kapsamında 11-12 Ekim tarihlerinde Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmeler gerçekleştiren Başkan Yakar müjdeli haberlerle Bulancak’a döndüğünü söyledi.

Yakar; “Adliye Sarayı, Bulancak İskelesi, Kapalı Spor Salonu Hayırlı olsun”

Yakar, “Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ile ilçemize yapılacak olan bisiklet yolu konusunda destek sözü aldık. Adalet Bakanımızın Danışmanı Fahri Balcı ile adliye binamızın sorunları konusunda çalışma yaptık. Kendisi sorunların giderilmesi konusunda destek sözü verdi. DHL Genel Müdür Yardımcısı ile Bulancak iskelesinin genişlemesi ile ilgili çalışma yaptık. Ve son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı Yapım Daire Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile Kapalı Spor Salonun yıkımı ve yenisinin yapımı için görüşmeler gerçekleştirdik” dedi.