GIRESUN HAVA DURUMU27°C Sağanak Yağışlı

17 Temmuz Pazartesi Vefat İlanları

17 Temmuz Pazartesi Vefat İlanları

1)Tepecik Köyü’nden Köseosman oğullarından Halil, Talip, Salih, İdris, Hayrettin ve Ayşe’nin kardeşleri; Ebru ve Yavuz Turan Özdemir’in babaları; Gülşen Özdemir’in eşi YUNUS ÖZDEMİR vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün İkindi namazını müteakip Bahçelievler Kocatepe Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Belediye Yeni Mezarlıkta toprağa verilecektir.

2)Kayadibi Köyü’nden Dindaroğullarından Mehmet Dindar’ın oğlu; Piraziz Yeni Mahalle Halis Bey Camii Müezzimi Ufuk Dindar ve Nuri Dindar’ın ağabeyleri; Yusuf ve Emine’nin babaları; Zeynep Dindar’ın eşi TUNCAY DİNDAR vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Bulancak Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Kayadibi Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,  sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.