GIRESUN HAVA DURUMU23°C Çok Bulutlu

Yakar “3 Şubat Cuma Günü Suriye’ye yardım tırı gönderiyoruz”

Yakar “3 Şubat Cuma Günü Suriye’ye yardım tırı gönderiyoruz”

Daha önceki aylarda da Suriye Türkmenlerine un, giyecek ve gıda yardımı yapan Bulancak Belediyesi, Suriye’ye un yardımı gönderiyor. Vatandaşların ve esnafında katkısıyla Bulancak Belediyesi tarafından bir tır un 3 Şubat Cuma günü Cuma Namazı sonrasında dualarla Suriye’ye yollanacak.

Yakar, “Daima mağdurların yanındayız”

Konu hakkında konuşan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Suriye’de yaşanan insanlık dramına bir nebze katkı yapabilirsek bizlere ne mutlu! Savaşın altında açlık ve yoklukla mücadele eden insanların çığlıklarına kendi çapımızda bir katkı yapmak istedik. Halkımız, esnafımız ve iş adamlarımızla birlikte belediyemiz olarak bir tır unu Suriye’ye yolluyoruz. İnşallah bu savaş biter ve insanlar artık huzura kavuşur” dedi.