GIRESUN HAVA DURUMU27°C Az Bulutlu

SOSYAL | Evde Temizlik Hizmetleri Projesi

SOSYAL | Evde Temizlik Hizmetleri Projesi

evdebakim

Cenaze Hizmet Birimimize bağlı olarak Evde Bakım hizmetlerimiz devam ediyor. İhtiyaç sahibi, bakıma muhtaç yaşlı vatandaşlarımız için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Çevrenizde bakıma muhtaç, ev temizliği yapamayan vatandaşlarımızı Belediye Beyaz Masa’ya bildirebilirsiniz.

Belediyemizin imkanları ölçüsünde Sosyal ve Üreten Belediyecilik anlayışı ile vatandaşımıza hizmetlerimizi sunmaya devam ediyor. Bir yandan Üreten Belediyecilik için ilçemize yeni tesisler kazandırırken, diğer yandan Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza yeni hizmetler sunmayı kendimize bir borç biliyoruz. Özellikle yaşlı ve evlerinde tek yaşayan bakıma muhtaç vatandaşlarımız için yeni oluşturduğumuz bu birim aracılığıyla ev temizliği ve kuaför hizmetleri konusunda vatandaşlarımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.

Bir telefon kadar yakınız

Belirtilen kriterlere uygun vatandaşlarımız Alo 153 ya da 444 28 44 nolu telefonları arayarak vatandaşlarımız bize ulaşabilirler” dedi

Evde Temizlik Hizmetleri, muhtaç vatandaşların ev temizliklerini, kuaför ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayabilmektedir.