GIRESUN HAVA DURUMU9°C Yağışlı

Fen İşleri Müdürlüğü Haberler

Şht. Bahtiyar Aydın Caddesi sıcak asfalt ile kaplanıyor

Şht. Bahtiyar Aydın Caddesi sıcak asfalt ile kaplanıyor

Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bulancak’ın bir çok noktasında yol yapım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ballıca Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesini birbirinden ayıran cadde olan Şehit Bahtiyar Aydın Caddesinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Ballıca Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesinin üst kesimlerini sahile bağlayan cadde niteliğinde Şehit Bahtiyar Aydın caddesi sıcak asfalt ile kaplanmaya başladı.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Ballıca Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesini birbirinden ayıran cadde olan Şehit Bahtiyar Aydın Caddesinde belediyemizin araç filosuna yeni kazandırdığımız asfalt serme makinesi ve sıkıştırma makineleri ile sıcak asfalt dökmeye başladık. Artık Bulancak ilçemizde kendi iş makinelerimizle, kendi ekibimizle iş yapmanın keyfi içerisindeyiz. Alt yapısı tamamlanmış cadde ve sokaklarımızın baskı beton ve sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam edecek”