GIRESUN HAVA DURUMU15°C Az Bulutlu

Özümüz Sözümüz Anadolu Belgesel ekibi Bulancak’ta

Özümüz Sözümüz Anadolu Belgesel ekibi Bulancak’ta

8a81854c-2394-4a93-b053-891bceb25c67

Bulancak Belediye Başkanı Recep YAKAR’ın göreve başlamasıyla ilçemizin tanıtımına büyük önem vermiş ve bu doğrultuda yaptığı çalışmalar meyvesini vermeye başladı.

İlçemizin tarihi, doğası ve kültürü yerel ve ulusal medyada büyük ilgi görmesiyle program yapımcıları ilçemize akın etmeye başladı. “ÖZÜMÜZ SÖZÜMÜZ ANADOLU” program yapımcısı ve yönetmeni Erol KILIÇ ve ekibi ilçemize gelerek iki günlük çekim gerçekleştirdi.

Bektaş, Paşakonağı ve Karagöl gibi Bulancak’la özdeşleşen yaylalarda çekim yapan ekip Bulancak’ı, bölgeyi en iyi şekilde çalışma gayreti gösteriyor.

Bulancak Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan çekimlerin sona ermesiyle ilçemizden bugün memnun bir şekilde ayrıldı. Çekilen Bulancak Belgeselinin montaj ve kurgu işlemi bittikten sonra önümüzdeki günlerde yayınlanacağı bildirildi.