GIRESUN HAVA DURUMU27°C Parçalı Bulutlu

Latife Hanım Caddesi Sıcak Asfaltı Sona Erdi

Latife Hanım Caddesi Sıcak Asfaltı Sona Erdi

c6b8133d-ee06-4fde-8d81-5e27612d9ea6

Bulancak Belediyesi tarafından Latife hanım caddesi ve hükumet konağı yolu üzerinde  sıcak asfalt çalışması sona erdi.

Kısa sürede asfalt dökme işi biten caddelerde vatandaşlara rahat bir nefes aldı. Aylardır toz ve bozuk yol sıkıntısı çeken vatandaşların sabırlı bekleyişleri ile geçtiğimiz günlerde Bulancak Belediyesi sıcak asfalt çalışmasını bitirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Recep Yakar “Latife Hanım Caddesi sıcak asfaltımız sona erdi.Cadde üzerinde özveri ile çalışan personelimize ve ekibimize teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede kaldırım ve ışıklandırma çalışmaları başlayacak. Ayrıca cadde üzerinde en kısa hız kesici engel çalışmalarına başlayacağız.

Bu süreçte bize anlayış gösteren halkımıza minnettarız.  İmkanlarımız ölçüsünde yeni çalışmalarımız devam edecektir.  Herşey el ele gönül gönüle daha güzel olacak. Rabbim bizleri milletimize hizmetkarlık yolunda mahcup etmesin.” dedi.