GIRESUN HAVA DURUMU18°C Az Bulutlu

İhsaniye Mahallesinde Kapalı Otopark için ilk kazma vuruldu

İhsaniye Mahallesinde Kapalı Otopark için ilk kazma vuruldu

Bulancak Belediyesi sahil bölgesine yaptığı yer altı kapalı otopark projelerine tüm hızıyla devam ediyor. İhsaniye Mahallesi üzerinde Fatih caddesi ve Sahil yolu arasına yapılacak olan 200 araçlık Kapalı Otopark için ilk kazma bu hafta başında vuruldu.

Üstü park, altı Otopark olacak

Sahil bölgesine yapılan projenin altı kapalı otopark, üstü yeşil alan-park olacak şekilde düzenlenmiştir.  Konu ile ilgili açıklama yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar “Otopark Projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Kültür Merkezi Otoparkı, Emniyet karşısında bulunan kapalı otopark projesinden sonra halk arasında Eski Cezaevi mevkii olarak bilinen bölgeye kadar yapılacak otopark inşaatının 200 araçlık bölümünü bu hafta itibariyle başlatmış bulunuyoruz.

4 ay içerisinde bitirmeyi hedeflediğimiz modern görünüme sahip altı kapalı otopark, üstü yeşil alan olacak Kapalı Otoparkımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. ” dedi.