Dikmen Tepesi Projesi

Belediyemiz, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansına Bulancak Belediyesi Dikmen Tesisleri adında bir proje hazırlayarak sundu.

Kategori  Kategori : Haber
Tarih  Tarih : 23 Mart 2011, 12:03

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediyemizin hazırlamış olduğu proje, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Küçük Ölçekli Altyapı hibe programı kapsamında olup, proje değeri 1.351.351,00 TL’dir. Proje başarılı olduğunda bu miktarın 600.000,00 TL’si DOKA tarafından hibe olarak verilecektir.

İlçemiz Uçarlı Mahallesi Yukarı Dikmen mevkiinde bulunan mevcut yapılaşmanın iyileştirilmesi ve ilave evlerinde yapılması ile proje tamamlandığında 56 (20 oda ve 8 suit ev)          kişi kapasiteli bir tur kafilesini ağırlayabilecek kapasitede olacaktır.

Projemize, Burucucu Köyü ortak olarak, Bulancak Öğretmenevi ASO Müdürlüğü ve Bulancak 19 Eylül Kız Teknik ve Meslek Lisesi iştirakçi olarak katılmışlardır.

Bölge turizminin çeşitlendirilmesine yönelik hazırlanan proje 20.000 M2 alan üzerine konuşlanacak ve bu projede; 90 kişilik konferans salonu,  1 adet seyir terası,  200 kişilik piknik alanı,  3000 metrelik koşu parkuru, çok amaçlı spor alanı, çocuk bahçesi ve 100 kişilik açık alan bulunmaktadır.

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

En Çok Okunan Haberler

Yeni Sayfa 1