Bulancak Belediyespor Tam Kadro

İlçemiz Bulancak Belediye Spor Yönetim ve Futbolcuları Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’ı makamında ziyaret etti.

Kategori  Kategori : Haber
Tarih  Tarih : 09 Kasım 2010, 11:41

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Spor Kulüp başkanı Turan USTA’nın başkan AYDIN’a bir buket çiçek sunması ile başlayan ziyarette, başkan AYDIN “ Ziyaretiniz ve hediyenize teşekkür ediyorum. Bizler için esas hediye sizlerin başarılarıdır. Bu zamana kadarki karşılaşmalardan sağlamış olduğunuz başarıların devamını diliyor ve bekliyoruz. Sizlerin başarılarına bizlerde imkânlar dâhilinde destek vermeye devam edeceğiz. Takımda çok güzel bir uyum var. Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın. Ayrıca;  Belediye sporun kurulmasında destek veren Bulancak Ballıca Spor yönetim ve futbolcularına da teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kulüp başkanı Turan USTA’da konuşmalarında “ Sayın başkanımıza vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkürlerimi arzediyorum. Takımın kurulmasında başkanımızın vermiş olduğu destek olmasaydı, bu takım kurulamazdı. Bizler de yönetim ve sporcularımızla birlikte verilen bu destekleri boşa çıkarmamak için canla başla çalışacağız.”dedi.

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

En Çok Okunan Haberler

Yeni Sayfa 1