Ölüm İlanı(23 Ocak 2013)

Kategori  Kategori : Vefat İlanları
Tarih  Tarih : 23 Ocak 2013, 14:17

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

1-İlçemiz Yaslıbahçe Köyünden Uzunahmetoğullarından merhum Mahmut Uzundere'nin gelini, merhum Osman İsmet Uzundere'nin eşi, Asım, Ahmet, Hicabi, Serhat ve merhum Turgut'un anneleri, Emin Apaydın'ın ablası PERİHAN UZUNDERE vefat etmiştir.
  Cenazesi yarın (24.01.2013) ikindi namazına müteakip Şemsettin Mahallesi Yeni camiide kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2-İlçemiz İnece Köyünden Hacıahmetoğullarından merhum Zühtü Reyhan'ın oğlu, Yakup, İsmail, Yahya, Huri, Nuran, Nurcan ve merhum Ferhat Reyhan'ın babaları, Hatice Reyhan'ın eşi İBRAHİM REYHAN vefat etmiştir.
  Cenazesi yarın (24.01.2013) öğle namazına müteakip İnece köyü Merkez camiide kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3-Piraziz İlçesi Şeyhli Mahallesinden Hacıoğullarından merhum Selaattin Aydın'ın kızı, Ali Aydın'ın eşi, Köksal, Alaattin Aydın ve Aşlar Akdemir'in ablaları, Özgür Aydemir'in anneannesi MELİHA AYDIN vefat etmiştir.
   Cenazesi yarın (24.01.2013) öğle namazına müteakip Şeyhli Mahallesi camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumelere ve merhuma  Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.
Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

En Çok Okunan Haberler

Yeni Sayfa 1