GIRESUN HAVA DURUMU29°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’yi Bulancak İlçesi tek kelimeyle bağrına bastı.

4e48ca80-d13c-4411-be95-575fad9cc78c

Eynesil’den girişi yapan Bakan Canikli, günün sonunda ziyaret ettiği Bulancak İlçesinde izdihamla karşılaştı. Cumhuriyet Meydanını dolduran Bulancaklılar, Bakan Canikli’ye sevgi gösterilerinde bulundular. Gümrük ve Ticaret  Bakanlığı görevine getirilen AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli’nin memleketine yapacağı ziyaret için ilk olarak Eynesil ilçesinde karşılama programı düzenlendi. Programa Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, Giresun Valisi Hasan Karahan, Belediye Başkanımız Recep Yakar ile bir çok Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe başkanı ile  parti mensupları ve vatandaşlar katıldı. Bakan Canikli, burada kendisini bekleyen coşkulu kalabalığı selamladı ve vatandaşlarla kısa süre sohbet ettikten sonra  çok sayıda araç konvoyuyla ilçe ve kurum ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Bulancak’ta izdiham yaşandı

Son olarak Bulancak İlçesini ziyaret eden Bakan Canikli, burada izdihamla karşılaştı. Bulancak Cumhuriyet meydanını dolduran kalabalık Bakan Canikli’yi bağrına bastı. Bulancak’ta yapılan meydan konuşması Giresun ziyaretleri içerisinde ön plana çıktı. Vatandaşlar ile tek tek selamlaşarak hepsinin gönlünü bir kez daha fetheden Gümrük ve Ticaret  Bakanı Nurettin Canikli, kurulan platformda bir konuşma yaptı. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Canikli, gösterilen ilgiden hayli memnun kaldı. Memleketinde ve özellikle Bulancak’ta böylesine coşkulu bir şekilde karşılandığı için çok duygulandığını söyleyen Canikli, Giresun’un öz evladı olarak üstlendiği bu zor görevi başarılı bir şekilde yerine getirmek için var gücüyle çalışacağını belirterek,” AK Parti iktidarı 12 yıldır hem Türkiye’ye hem de Giresun’a güzel hizmetler yaptı. İnşallah bundan sonra da Türkiye ve Giresun için başarılı çalışmalarımız daha da yoğun bir şekilde devam edecektir” dedi.

Başkan Yakar’dan Bakan Canikli’ye anlamlı hediye

Konuşmasının sonunda halkı selamlayan Bakan Canikli’ye Bulancak Belediye Başkanımız Recep Yakar hediye takdim etti. Yakar, Bulancak Belediyesi logosu işli bakır bir plaket ve Peygamberimiz Hz. Muhammet’in isminin işli olduğu bir hediye takdim etti. Meydan konuşmasının ardından Bulancak Belediyesini ziyaret eden Bakan Canikli, bir süre burada dinlendikten sonra yine coşkulu kalabalığın sevgi gösterileriyle Bulancak’tan ayrıldı. Canikli, bu coşkulu karşılanmadan ve mitingden dolayı Başkan Recep Yakar’a teşekkür etti.