GIRESUN HAVA DURUMU15°C Az Bulutlu

Bulancak Belediyesinden 5000 kişiye dev iftar

Bulancak Belediyesinden 5000 kişiye dev iftar

123b060a-ffb5-462a-908f-f79f380a763c

Binlerce Bulancaklının katılımıyla yapılan İftarı ulusal yayın yapan Kanal 28 Canlı olarak verdi. Mehteran takımının gösterisi, ilahi ve Kuran-ı kerim okunmasının ardından Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, iftara katılanlara bir konuşma yaptı. Birlik beraberlik vurgusu yapan Yakar, yeni Bulancak sloganı ile ilçede dönüşüm ve değişimin başladığını, ilçenin şu an şantiyeye döndüğünü ve bu konuda gösterilen sabırdan dolayı vatandaşlara teşekkür ettiklerini belirtti.

İftar öncesinde ki Canlı yayına Giresun AK Parti Milletvekilleri Adem Tatlı ve Turhan Alçelik ile birlikte Giresun İl Müftüsü Necati Oral katıldılar. Konuklar Kadir gecesi ve Ramazan Bayramı ile ilgili dileklerini iletirken, İl Müftüsü Oral dini sohbetlerle iftara katılanlara ve ekran başında ki izleyicilere bilgiler verdi. Ezanın okunması ile iftar yapıldı. İftar sonrasında Milletvekilleri Tatlı ve Alçelik ile birlikte Başkan Recep Yakar, vatandaşları uğurladı. Muhteşem geçen iftar yemeği sonrasında vatandaşlar iftar programını tertip eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve emeği geçenlere teşekkürlerini sundular. İftarı hazırlayan şirket yetkililerinin açıklamalarına göre iftara yaklaşık olarak 5000 vatandaşın katıldığı belirtildi.