GIRESUN HAVA DURUMU15°C Az Bulutlu

Cadde süpürme ve yıkamaları ekipleri çalışmalarına devam ediyor

Cadde süpürme ve yıkamaları ekipleri çalışmalarına devam ediyor

1441c33b-9d54-4ab5-b1e7-5d663ae520a5

Bulancak’ta şehir merkezinin tamamında uygulanan Avrupa Birliği ve Bulancak Belediyesi işbirliği ile yapılan İçme Suyu ve atık su projesi çalışmaları hızla devam ediyor. Bu çalışmalar sırasında ortaya çıkan toz ve çamurdan  cadde ve sokakların arındırılması için Bulancak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Amirliği koordinasyonunda süpürme ve yıkama çalışmalarını başlatıldı.

Belediye Başkanı Recep YAKAR yaptığı açıklamada “İlçemiz çok önemli ve zor günlerden geçmektedir. Neredeyse bütün alt yapıyı değiştiriyoruz. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte şehirde ciddi bir toz problemi yaşıyoruz. Belediyemize gelen süpürme ve yıkama taleplerine ilişkin oluşturduğumuz 3 ekiple 3 ayrı noktadan devam etmektedir. Ramazan bayramına kadar tüm Bulancak’ta ki cadde ve sokakları yıkamayı düşünüyoruz. Bir buçuk yıl kadar sürecek bu çalışmada vatandaşlarımızla birlikte sabırla bu günleri geçireceğiz. Bu konuda vatandaşlarımıza anlayışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.