GIRESUN HAVA DURUMU15°C Az Bulutlu

Bulancak’ta Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı

Bulancak’ta Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı

Bulancak Belediyesi ve Giresun KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında yapılan yeni eğitim planı protokolü kapsamında Bulancak’ta Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin ilk dersi bugün başladı.

Bugün saat 09:00’da Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Toplantı salonunda yapılan Girişimcilik Kursu açılışına Bulancak Belediye Başkan Yardımcımız Bahtiyar HÜSEM katıldı. Ev sahipliği yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Efendi Altun’un yaptığı açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar HÜSEM katılımcı girişimcileri selamlayarak “Hayatta değişmeyen tek şey değişimin kendisidir derler. O yüzden bugün Bulancaklı siz değerli girişimciler bir değişim için burada toplanmış bulunuyorsunuz. Toplamda 5 grup ve 150 Girişimciye yapılacak olan Girişimcilik Kurslarımızın ilkini bugün başlatmış bulunuyoruz. 4 gün sürecek olan kurs sonunda hayatınızda belki bir değişim oluşturacak bir belge alacaksınız. Alacağınız belgeler neticesinde yapacağınız projeyle başta aile ekonominize, ilçe ekonomine hatta ülke ekonomisine katkı sağlamış olacaksınız.” Dedi.