GIRESUN HAVA DURUMU27°C Parçalı Bulutlu

Bulancak Belediyesinden mehteranlı Cumhuriyet yürüyüşü

Bulancak Belediyesinden mehteranlı Cumhuriyet yürüyüşü

073c45bf-52b2-4c8d-9df0-ca1197c71edb

Cumhuriyetin kuruluşunun yıl dönümü için Bulancak Belediyesinden muhteşem bir program gerçekleşti. Bulancak Belediyesinin organize ettiği programda İncüvez köprüsünden Bulancak Meydanın gençlik yürüyüşü yapıldı. Bulancak Belediyesi Mehteran Takımının eşliğinde coşkulu bir kalabalık ile Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştiren kalabalığa Giresun AK Parti Milletvekili Sabri Öztürk, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Meydanda meşale ve havai fişek gösterisi

Daha sonra Bulancak Meydanına gelen topluluğa hitap eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, birlik beraberlik mesajı verdi. Türkiye’nin yedi düvele karşı kurtuluş mücadelesi verdiğini, ve tüm imkansızlıklara rağmen iman gücü ile ülkesini düşmanlardan kurtararak Cumhuriyeti kurduğunu söyledi.

Milletvekili Sabri Öztürk’de bir konuşma yaparak Cumhuriyet Bayramını kutladı. Program meydanda yapılan eğlencelerle sona erdi.