GIRESUN HAVA DURUMU25°C Parçalı Bulutlu

Bulancak Belediyesi beton santraline kavuştu

Bulancak Belediyesi beton santraline kavuştu

aff14bd8-eafc-4a21-9def-cc803bb086fc

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın seçim vaatlerinden biri olan beton santrali Bulancak Belediyesi şantiye alanına kuruldu. Deneme üretimi yapan beton santralinin ilk ürettiği mal bir çocuk parkının zeminine döküldü. Son sistem teknoloji ile donatılan Beton Santrali hem vatandaşa satılacak, hem de belediyenin işlerinde kullanılacak.

Yakar “Bulancak değişim ve dönüşüm yaşıyor”

Beton santralinin ilk üretimini yerinde takip eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak İlçesinin değişim ve dönüşüm yaşadığını söyledi. Vatandaşa seçimlerde verdiği tüm sözleri tek tek yerine getireceklerini belirten Yakar, “Allah’a hamd olsun bir sözümüzü daha gerçekleştirdik. Bilindiği gibi şantiyemizi yenilemiş modern ve son teknoloji açısından üst seviyede bir kum çakıl kırma tesisi kurmuştuk. Eski üretimin en az 5 katına çıkaran bu projemizden sonra beton santralimizi de hayata geçirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Bundan sonra belediyemizin yol ve diğer tüm çalışmalarında sıkıntısız şekilde beton üretimi yapacağız, İlçemize halkımıza hayırlı olsun. Verdiğimiz tüm sözleri tek tek yerine getirecek bize destek verenleri mahcup etmeyeceğiz.” Dedi.