GIRESUN HAVA DURUMU15°C Az Bulutlu

Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığına Bahtiyar Hüsem Atandı

Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığına Bahtiyar Hüsem Atandı

3dd69d9a-e8fa-4620-993a-de59fa59a5af

Bulancak Belediyesine yeni başkan yardımcısı atandı. Bulancak Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Hasan Bulut’un Giresun İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanması sonucu boşalan ve uzun zamandır boş olan Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğuna Bahtiyar Hüsem atandı.

Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yapan Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem 6 Eylül tarihi itibariyle yeni görevine başladı. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un eşliğinde kalabalık bir öğretmen ve idareci grubu ile belediye gelen Başkan Yardımcısı Hüsem’i Belediye Başkanı Recep Yakar karşıladı. Başkan Yakar “İlçemize ve Belediyemize yeni sinerji katacağını düşündüğümüz arkadaşımız, kardeşimiz Bahtiyar Hüsem’e yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Uzun yıllar Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde okul müdürlüğü ve Şube Müdürlüğü yapan ve son görev yeri Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürü olan Bahtiyar Hüsem, sendika ve sivil toplum kuruluşunda aktif görev almaktadır.  Halen daha aktif olarak Bulancak Âb-ı Hayat Derneğinde Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Bahtiyar Hüsem’in Başkan yardımcılığına atanmasıyla Bulancak Belediyesi Başkanlığında Başkan Yardımcısı sayısı ikiye yükseldi.