GIRESUN HAVA DURUMU13°C Yağışlı

Video Galeri

Belediye TV | Yakar, “Sahil yolunun çehresi değişecek”

Belediye TV | Yakar, “Sahil yolunun çehresi değişecek”

Bulancak Belediyesinin iç sahil yolda yapmış olduğu proje çalışması devam ediyor. Yolu genişleten, orta refüjle ikiye ayırıp gidiş-geliş olarak düzenleyen yolun çalışmaları sürüyor. Tüm şehir içi sahil yolunu kapsayacak olan çalışmada, kaldırımlar baskı beton olarak yapılıyor. Engelli rampaları, engelli kaldırım yürüyüş yolu, duraklar, yeşillendirme ve ışıklandırma ile iç sahil yolunun çehresi değişecek.

“İlçemizin vitrini olacak”

Konu hakkında konuşan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “İç sahil yolumuz ilçemizin vitrinidir. Hem sahilde yeşillendirme, peyzaj çalışmaları yapıyoruz, hem de yolu bölerek yeni kaldırımlarla yeni projemizi hayata geçiriyoruz. Baskı beton kaldırımlar, ortadan bölünen ve gidiş geliş olarak ayrılan yol, ağaçlandırma ve ışıklandırma ile ilçemizin vitrinini güzelleştireceğiz. Çalışmalarımız kısa sürede tamamlanacak” dedi.