GIRESUN HAVA DURUMU23°C Çok Bulutlu

Belediye Mezbahanesinde 77 kurban kesildi

Belediye Mezbahanesinde 77 kurban kesildi

0610c914-1f35-4552-a9a9-c0ffbe0ea260

Bulancak Belediyesinin yenilenen mezbahanesinde bu kurban bayramda 77 kurban kesildi.

Belediye Başkanımız Recep YAKAR’ın göreve gelmesi sonucu hızla yenilenen Bulancak Yeni Mezbahanesi modern ve hijyenik yapısı ile Bulancak halkına hizmet vermeye başlamıştı. 2015 yılı Kurban Bayramı öncesi ciddi bir hazırlık yapan Denetim ve Ruhsat Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı süresince 44 büyük baş hayvan, 33 küçük baş olmak üzere toplam 77 kurban kesti.

Belediye Başkanı Recep Yakar’ın yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramını sorunsuz ve güzel bir şekilde ilçemizde yaşadık. Yeni Mezbahanemiz hizmete girdiği andan itibaren çalışmalarına modern ve hijyenik koşullarda devam etmektedir. Bayram vesilesi ile kısa zamanda 44 büyük baş, 33 küçük baş olmak üzere toplam 77 kurban islami usullerle, hijyenik ortamlarda kurban edildi. Bulancak halkımız bu hizmetler gibi hizmetlerin en güzeline layıktır. Ayrıca Belediyemiz tarafından belirlenen Kurban Kesim noktalarında da belediyemiz kontrolünde kurbanlar kesildi. Kurban kesim alanlarının temizliği belediyemiz tarafından sağlanmış oldu. Nöbetçi ekiplerimiz sayesinde Belediyemiz bayram ve tatil süresince açık ve hizmette oldu.” dedi.