GIRESUN HAVA DURUMU23°C Sağanak Yağışlı

Başkan Yardımcılarımız, köy ve mahalle muhtarları ile buluştu

Başkan Yardımcılarımız, köy ve mahalle muhtarları ile buluştu

Bulancak İlçesinde nüfus seferberliği başlatan Bulancak Belediyesi, kayıp nüfusun kazanılması ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bilgisayar ortamında ilçede oturan ama ikametgahı olmayan vatandaşları tespit etmeye başlayan Bulancak Belediyesi, köy ve mahalle muhtarları ile bir toplantı yaptı. Başkan yardımcıları Orhan Güngör ve Bahtiyar Hüsem başkanlığında yapılan toplantıda, köy ve mahalle muhtarlarından yardım istendi.

Seçim kaygısı ile köylere taşınan ikametgahların geri alınması konusunda çağrıda bulunuldu. Seçime henüz çok olduğu, seçim sürecinde tekrar ikametgahların köylere alınabileceği belirtilerek her yıl milyon liraları bulan kayıplar yaşandığını, daha fazla hizmet için herkesin taşın altına eline koyması gerektiği vurgulandı. Muhtarlar ellerinden geleni yapacaklarını belirterek toplantıdan ayrıldılar.