GIRESUN HAVA DURUMU23°C Çok Bulutlu

Başkan Yakar’dan Van ve Elazığ’da ki patlamalara ilişkin açıklama

Başkan Yakar’dan Van ve Elazığ’da ki patlamalara ilişkin açıklama

8cf722b7-561c-4c2b-8b57-7efdfb579328

Belediye Başkanımız Recep Yakar, Van ve Elazığ’da terör saldırısı sonucun yaşan patlamadan dolayı bir kınama mesajı yayınladı.

Başkan Yakar mesajında “Ülkemizde dün Van’da bugün ise Elazığ’da yaşanan terör olayları milletimizi üzüntüye boğmuştur. Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler bilmelidirler ki milletimizi beraber yaşama kararlılığından asla döndüremeyeceklerdir. Vatandaşlarımız yaşanan bu olaylar karşısında metanetini korumalı ve sağduyulu olmalıdır. Milletimiz, tarihini kahramanlık destanlarıyla yazmış, bağımsızlığını kahramanca mücadele veren, bu uğurda gözünü bile kırpmadan canını veren şehitleriyle kazanmıştır.” dedi.

Yakar “Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Ben bu duygu ve düşünceler içerisinde Van’da ve Elazığ’da güvenlik güçlerimize yönelik yapılan, vatandaşlarımızın güvenliğini ve ülkemizin bütünlüğünü hedef alan hain saldırıları kınıyor hayatını kaybedenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar, yakınlarına ise sabır diliyorum. Unutulmamalıdır ki, aynı terörden beslenenler yine terörün döktüğü kanlarda boğulacaktır.” dedi.