GIRESUN HAVA DURUMU23°C Çok Bulutlu

Başkan Yakar’dan TÜGVA Bulancak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Yakar’dan TÜGVA Bulancak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, geçtiğimiz günlerde Bulancak ilçesine yeni açılan Türkiye Gençlik Vakfı Bulancak İlçe Temsilciliğini ziyaret etti.

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilciliğinde gençlerle sohbet eden Başkan Yakar “Böyle güzel bir vakfın ilçemize kazandırılması çok güzel. Yeni Nesil Gençlik Vakfı olan Türkiye Gençlik Vakfı gençliğimizin geleceğine ciddi hizmetler edeceğine inanıyorum. Gençlik bizim geleceğimizdir. Gençlerle birlikte çalışmalar gerçekleştirmeye, projeler hayata geçirmeye büyük önem veriyoruz. Gençlerin aynı çatılar altında toplanarak hem ülkeleri hem de şehirleri için bir şeyler yapmak istemesi beni mutlu ediyor. Bu kapsamda Türkiye Gençlik Vakfı Bulancak İlçe Temsilciliğinin başarılı çalışmalar yapacağına olan inancım tamdır. Gerçekleştireceğiniz programlara imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye hazırız.” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN, Başkan Yakar’ın vakfa yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek   “Türkiye Gençlik Vakfı gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyetlerini sürdürüyor. Kuruluş merkezi Türkiye, çalışma alanı ise Dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat üretmekten çekinmeyen yeni nesil bir gençlik vakıfıyız. TÜGVA olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de gençlere yönelik gerek sosyal ve kültürel bağlamda gerekse ahlaki ve dini anlamda faaliyetler yürütmeye, projeler üretmeye devam edeceğiz ’’ dedi.