GIRESUN HAVA DURUMU29°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Başkan Yakar’dan İstişare toplantısı daveti!

Başkan Yakar’dan İstişare toplantısı daveti!

cezaevi

Bulancak Belediye Başkanımız Recep Yakar vatandaş-belediye buluşmalarına devam ediyor. Bu kapsamdan sıradaki toplantısını İhsaniye Mahallesi Eski cezaevi mevkisine yapılması planlanan Elektrik trafosu hakkında yapacak. Bölgede yapılan ve yapılması planlanan diğer projeler ilgili  de açıklama yapacak olan Başkan Yakar vatandaşlara davetiye gönderdi.

Bölge halkı için özel olarak hazırladığı davetiyeyi ulaştırmaya başlayan Başkan Yakar davetiyede şu sözlere yer verdi. “İhsaniye Mahallesi Eski Cezaevi mevkinde yaşayan vatandaşlarımızla bölgeye yapılması planlanan elektrik trafosu ile ilgili konu başta olmak üzere, yapmış olduğumuz ve yapacağımız projelerle ilgili istişare toplantısında siz değerli vatandaşlarımızı aramızda görmekten memnuniyet duyarız.” Dedi

Başkan Yakar bölge halkı ile yapacağı istişare toplantısını 10 Ekim Pazartesi günü Eski Cezaevi mevkiinde yapacak.