GIRESUN HAVA DURUMU27°C Parçalı Bulutlu

Başkan Yakar’dan 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Başkan Yakar’dan 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

e6fbc45f-e8a6-4ed9-a25e-cd8b37c9b86a

Bulancak Belediye Başkanı Recep YAKAR, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi.

Bulancak Belediye Başkanı Recep YAKAR, 28 Eylül’de başlayan 2015-2016 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öncelikle yeni eğitim – öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan YAKAR, şunları kaydetti: “Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkânlarını seferber eden Bulancak Belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir.

Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.