GIRESUN HAVA DURUMU15°C Az Bulutlu

Başkan Yakar’dan 2 milyon TL’lik müjde

Başkan Yakar’dan 2 milyon TL’lik müjde

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın Ankara’da yapmış olduğu temaslar sonucunda Bulancak İlçesinde 2 Milyon Liralık elektrik hattı yatırımı için çalışmalar başladı. Yer üstünde yer alan direkler ve tellerin yer altına alınma çalışmaları Sanayi Mahallesi sanayi şeridinden başlandı.

2 Milyon Liralık bu yatırım için görüşmelerde bulunan Başkan Yakar, “Artık paslı ve tehlike saçan direkler, gökyüzünü kaplamış elektrik telleri çağımıza yakışmıyor. Bu nedenle Ankara’da yaptığımız temaslar sonucunda ilçemizde elektrik hatlarının bir bölümünün yer altına alınmasıyla ilgili sonuç aldık. Yaklaşık 2 Milyon Liralık bu yatırım ile elektrik hattımızın bir bölümü yer altına alınacak. Çalışmalar ilgili ekipler tarafından Sanayi Sahil şeridinden başladı. Amacımız ilçemizin tüm hatlarının yer altına alınmasını temin etmek. Böylece gökyüzü sarmaşık elektrik tellerinden kurtulacak” dedi.

Sahilde süren çalışmalar Bahçelievler ve latife hanım caddesini kapsayarak yaklaşık 2 km uzunluğunda olacak. İlçenin tümü için Başkan Yakar’ın temasları sürüyor.