GIRESUN HAVA DURUMU29°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Fen İşleri Müdürlüğü Haberler

Başkan Yakar “Yol ortasında kalan direkleri yol kenarlarına alıyoruz”

Başkan Yakar “Yol ortasında kalan direkleri yol kenarlarına alıyoruz”

Bulancak’ta yeni yapılan ve genişletilen cadde, sokaklarda yol ortasında kalan aydınlatma ve enerji aktarım direkleri Bulancak Belediyesi öncülüğünde Aksa elektrik tarafından yol kenarlarına alınıyor.

Bulancak şehir merkezinin tamamında yol ortasında kalan, araç ve yaya trafiğini etkileyen, çirkin görünüm oluşturan tüm aydınlatma ve enerji aktarım direklerini yol kenarına alınacağını söyleyen Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar “Bulancak ilçemiz hızlı bir dönüşüm yaşamakta. Şehrimizin hemen her noktasında bütün birimlerimiz tarafından ummalı bir çalışma yapılıyor. Bir yanda Atık su ve Arıtma Tesisi projemiz yürütülüyor, diğer yanda alt yapısı biten cadde ve sokaklarımız yenileniyor, genişletiliyor.” Dedi.

Yakar, “Çirkin görünen, paslanmış tehlike oluşturan direkler yenisiyle değiştirilecek.”

Başkan Yakar “Bununla birlikte yenilenen ve genişletilen cadde ve sokaklarımıza aydınlatma ve enerji aktarım direkleri yol ortasında kalmıştı. Aksa Elektrik yetkilileri ile görüşerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle ortak bir çalışmayla ilçe merkezimizde durumu bu şekilde olan bütün direkleri yol kenarına uygun bir yere alacağız. Eski ve çirkin görünen, paslanmış tehlike oluşturan direkler yenisiyle değiştirilecek” dedi.