GIRESUN HAVA DURUMU22°C Az Bulutlu

Başkan Yakar vatandaşın yanında olmaya devam ediyor

Başkan Yakar vatandaşın yanında olmaya devam ediyor

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yoğun mesai temposunun yanında esnafa ve vatandaşa da zaman ayırarak halkın içinde olmaya çalışıyor. Hasta, yeni doğan bebek ve esnaf ziyaretleri yapan Başkan Yakar’ın bu ziyaretleri hayli memnuniyet yaratıyor. Mahalle muhtarları ile istişareli olarak hastaları evinde ziyaret eden Başkan Yakar, yine yen çocukları olan aileleri evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim ediyor.

Tüm yoğunluğuna rağmen vatandaşla birlikte olmanın kendisine büyük bir huzur verdiğini belirten Başkan Yakar, “Gün içinde çok yoğun bir tempo ile karşı karşıyayız. Programlar, ziyaretler, saha çalışmaları, il dışı temasları hayli zamanımızı alıyor. Ama her şeye rağmen fırsatları değerlendirerek hastalarımızı, yeni çocukları olan ailelerimizi, cenazeleri, düğün ve nişanları, davetleri ziyaret ediyor, halkımızla birlikte olmaya çalışıyoruz. Onların sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada elimizden geldiğince halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.