GIRESUN HAVA DURUMU23°C Çok Bulutlu

Başkan Yakar “Teröre teslim olmayacağız”

Başkan Yakar “Teröre teslim olmayacağız”

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Fırat Kalkanı Harekatı dolayısıyla El-Bab’ta şehit olan Teğmen Furkan YAYLA’nın Görele’de düzenlenen cenaze törenine katıldı. “Yine yüreğimiz yandı.” diyen Başkan Yakar, “Terör bir insanlık suçudur. Teröre teslim olmayacağız. Ülkemizin birliği, gücü ve kararlılığı ile bu saldırıların üstesinden geleceğiz” dedi.

ŞEHİT TEĞMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bekar ve 25 yaşında olan şehit Teğmen Yayla’nın Türk bayrağına sarılı naaşı, Gaziantep’ten askeri uçakla dün akşam Ordu-Giresun Havaalanı’na getirilmişti.

Duygusal anların yaşandığı törende Şehit Teğmen Furkan Yayla Çanakçı ilçesi Akköy köyünde şehidimiz toprağa verildi. Yakar  “Şehidimizi büyük bir hüzünle uğurladık. Kelimeler boğazımıza düğümleniyor. Ülkemizin birliği, gücü ve kararlılığı ile bu saldırıların üstesinden geleceğiz. Şehidimize ve şehitlerimize Allah`tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar, diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi.

Şehidin cenaze törenin çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş katıldı.