GIRESUN HAVA DURUMU23°C Çok Bulutlu

Başkan Yakar, tankın önüne yatan demokrasi gazisi ile buluştu

Başkan Yakar, tankın önüne yatan demokrasi gazisi ile buluştu

Başkanımız Sayın Recep Yakar 15 Temmuz Hain Darbe kalkışması esnasında tankın önünde durarak tarihe imza atan Gazi Sabri Ünal ile buluştu.

İstanbul Altunizade de ikamet eden hemşerimiz Sabri Ünal; Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi başarısızlıkla sonuçlanan darbe teşebbüsünde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak meydanlara inmiş, halkın iradesi ve demokrasiye sahip çıkmak için tankların geçişine dur demek isterken de sağ kolunun üzerinden tank geçmesi sonucu yaralanmıştı.

Başkan Yakar, 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylarla ilgili Gazi Ünal’la bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Daha sonra Belediye Başkanı Recep Yakar, Demokrasi Gazisi Sabri Ünal ve Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük hatıra fotoğrafı çektirdiler.