GIRESUN HAVA DURUMU29°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Başkan Yakar, Engelliler Haftası programına katıldı

Başkan Yakar, Engelliler Haftası programına katıldı
Belediye Başkanımız Recep Yakar, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Bulancak Engelliler Derneği bahçesinden düzenlenen programa katıldı.

Engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin sorunlarına dikkat çekilmesi, engelli bireyler için yapılması gerekenlerin gündeme getirilmesi ve çözüm yolları bulunması açısından önemli bir hafta diyen Belediye Başkanımız Recep Yakar “Şüphesiz engelli insanlarımız sadece özel gün ve haftalarda hatırlanmamalıdır. Onlar, yılın her günü unutulmamalı, toplum içinde yer alacakları şartlar en iyi şekilde hazırlanmalı, imkanlar her gün onlar için yeniden seferber edilmelidir. ” dedi.

Yakar “Her birimiz bir Engelli Adayıyız”

Başkan Yakar “Her birimiz bir engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız, bugün böyleyiz ama yarın ne olacağımızı bilmiyoruz. Engelli olmak bir eksiklik değildir. Yeter ki, sevgi ve duygu engelli olmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Engelliler Haftasını kutluyorum” dedi.