GIRESUN HAVA DURUMU15°C Az Bulutlu

Başkan Yakar, Canikli ile buluştu

Başkan Yakar, Canikli ile buluştu

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, bazı temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Bulancak İlçesinin bazı sorunları noktasında görüşmelerde bulunan Başkan Yakar, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ile bir görüşme yaptı. Yoğun temposuna rağmen Başkan Yakar’ı kabul eden Canikli, Bulancak’ın hizmet noktasında isteklerini dinledi.

Yakar “Sayın Canikli ilçemizin abisidir”

Konu hakkında bir açıklamada bulunan Başkan Yakar, “Sayın Canikli siyasi büyüğümüz ve gururumuzdur. İlçemizin temsilcisi olduğunu kendisi defalarca açıklamıştır. Ne derdimiz olsa ilgilenmekte ve çözüm üretmektedir. Bu seferde ilçemizin sorunları ve 2. Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili konuları arz ettik. Kendisi biz yoğun temposuna rağmen zaman ayırdı. Karşılıklı istişarelerde bulunduk. İlçemiz için güzel görüşmeler yaptık.” Dedi.