GIRESUN HAVA DURUMU29°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Başkan Yakar, belediye personeli ile bayramlaştı

Başkan Yakar, belediye personeli ile bayramlaştı

50e38066-2660-4a5f-ad74-fec114800785

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar Kurban Bayramı dolayısıyla bayram tatili öncesi belediye personeli ile bayramlaştı.

Haftanın son mesai gününün son saatinde Belediye Meclis salonunda çalışan personel ile buluşan Başkan Yakar “Kurban teslimiyetine uygun bir bayram geçirmenizi dilerim. Bayramlar kulluk bilincimizin arttığı Allah’a yakınlığın zirveye ulaştığı, dargınların barıştığı, gönüllerin huzur bulduğu nadide günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle sevdiklerinizle, anne-baba, eş ve çocuklarınızla hayırlı huzurlu bayramlar dilerim.” dedi

Yakar: “Her zaman belediyeciyiz.”

Başkan Yakar “Bulancak Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Biz mesai saatleri içinde olsun olmasın her zaman belediyeciyiz. Tüm personelimiz bulunduğu çevrede belediyeyi, belediye başkanını temsil eder. Bayram tatili süresince gördüğünüz aksaklıkları mutlaka bizimle paylaşın. Sorunlara çözüm olmaya devam edelim. ” dedi.

Bayramlaşmaya Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Güngör ve Bahtiyar Hüsem’de katılarak çalışan personelin Kurban Bayramlarını tebrik etti.