GIRESUN HAVA DURUMU15°C Az Bulutlu

Başkan Yakar, bebek ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Yakar, bebek ziyaretlerine devam ediyor

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar Bulancak Belediyesi tarafından yürütülen “Aramıza Hoşgeldin Bebek” projesi kapsamında ziyaretlerine devam ediyor Özellikle akşam saatlerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Yakar Belediye personellerinin Mürsel Akdeniz’in Mehmet Fatih bebeğini, Maşide Duman’ın Elif Şura bebeğini, Kerem Hakyemez’in Eren Şenel bebeğini, Veysel Yavuz’un Aras Selim bebeğini ve Halil Cürgül’ün Ahmet Emir bebeğini aileleri ile birlilte ziyaret etti Yakar yaptığı açıklamada “Bir yılı aşkın süredir Bulancak’ta yeni doğan bebeklerimizi ziyaret ediyoruz. Bu sefer Belediye personellerimizi de ziyaret etmek istedik. Rabbim yavrularımıza hayırlı, sağlıklı, güzel bir gelecek versin inşallah. Bebek ziyaretleri ile yorgunluğumuzu atıyor yeniden enerji doluyoruz. Bu günahsız, melek gibi yavrular için daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz” dedi. Bebek ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyen Yakar, yeni doğan bebekleri için aileler belediyemiz sayfasından başvuru yapılabileceğini söyledi.