GIRESUN HAVA DURUMU20°C Az Bulutlu

Başkan Yakar, 19 Eylül Gaziler Günü çelenk sunma törenine katıldı

Başkan Yakar, 19 Eylül Gaziler Günü çelenk sunma törenine katıldı

Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar 19 Eylül Gaziler Günü çelenk sunma törenine katıldı.

Belediye Başkanımız Recep Yakar, bu millet gazi millettir diyerek “15 Temmuz hain darbe kalkışması bu milletin bir kez daha gaza bilincinin olduğunu ve hiç bitmediğini göstermiştir. Vatanımız, şehit ve gazilerimizin ortaya koydukları bu azim ve kararlılıkla elde edilmiştir. Vatan için canlarını ortaya koyan gazilerimizi, saygı duymak ve değerli kişiliklerine yaraşır imkânlar altında yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, ihtiyaçlarını karşılamak toplumsal sorumluluğumuzdur.” dedi.

0a3e3e86-ec38-419e-8ec4-43277cedd7b6

Başkan Yakar, “Bu duygu ve düşüncelerle başta ahirete intikal eden gazilerimizi rahmet ve dua ile anıyor, yaşayan tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler günün en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.