GIRESUN HAVA DURUMU25°C Parçalı Bulutlu

Araç filomuza 4 adet kepçe daha kazandırdık

Araç filomuza 4 adet kepçe daha kazandırdık

Bulancak Belediyesi araç filosunu büyütmeye devam ediyor.

Halkımıza ve güzel ilçemize daha iyi hizmet verebilmek adına mevcut iş makinalarımıza Ekim ayı içerisinde 4 adet MST Beko loder kazıcı yükleyici daha ekleyerek araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz.

Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanımız Recep Yakar ” İlçemize uzun yıllar hizmet verecek olan araçlar, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla 4 adet MST Beko loder kazıcı yükleyici aracını daha belediyemize kazandırdık. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Bulancak gibi geniş, günden güne gelişen ve büyüyen ilçemizde, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasın ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Jpeg