GIRESUN HAVA DURUMU23°C Çok Bulutlu

31 Temmuz Pazartesi Vefat İlanları

31 Temmuz Pazartesi Vefat İlanları

1)Erdoğan Köyü’nden Taranoğullarından merhum Hacı Hafız Hasan Dikgöz’ün torunu; Salih ve Perihan Dikgöz’ün oğulları; Emine, Hasan, İlçemiz esnaflarından Emekçi Telekom şefi Mustafa Taranoğlu’nun ağabeyleri; İlçemiz esnaflarından Serkan Aşarın kayınbiraderi; Nurcan Dikgöz’ün eşi; Oğuzhan ve Esra Dikgöz’ün babaları GALİP DİKGÖZ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Erdoğan Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)Bozat Köyü Konakyanı Mahallesinden Hacı Bey eşi EMİNE GÜLAÇTI vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Bozat Köyü Eski Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3)Tepecik Köyü’nden Köseosmanoğullarından Yahya Taş’ın torunu; Muhterem Taş’ın oğlu; Kübra Taş’ın eşi; İkram ve Esra’nın ağabeyleri; Sanayi esnaflarından Erol Taş’ın kuzeni İHSAN TAŞ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün İkindi namazını müteakip Tepecik Köyü Meyvalık Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,  sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.