GIRESUN HAVA DURUMU9°C Yağışlı

29 Haziran Perşembe Vefat İlanları

29 Haziran Perşembe Vefat İlanları

1)Ahurlu Köyü’nden Kahyacıoğullarından merhum Hakkı Pekdemir’in kızı; merhum Şehit Pekdemir’in eşi SAFİNAZ PEKDEMİR vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün İkindi namazını müteakip Ahırlı Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir

2)Büyükada Köyü’nden Bulancak esnaflarından Hayrettin, Şahin, Cahit, Muzaffer, Emine, Arziye ve Figen Şahin’in anneleri; Ali Fuat, Şafak ve Niyazi Şahin’in babaanneleri FEVZİYE ŞAHİN vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Büyükada Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Not: Cenazeye gitmek isteyenler için Şahin Marketin önünden saat 10:00’da araç kaldırılacaktır.

3)Küçükada Köyü’nden Kaykuoğullarından merhum Mehmet Kılıç’ın oğlu; Belediye Emeklilerinden merhum Aslan, Bahtiyar, Salif, Portakal ve Elmas’ın babaları AHMET KILIÇ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün İmam Hatip yolu Deniz Sitesindeki evinden alınarak Öğle namazını müteakip Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Küçükada Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4)Şemsettin Mahallesinden Hacıoğullarından merhum Talip oğlu; emekli Posta Memuru NURİTTİN KARADERE vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Şemsettin Yeni Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

5)Piraziz Şeyli Mahallesinden Şıhoğullarından emekli öğretmen Günaydın Turan’ın eşi NAZMİYE TURAN vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Şeyhli Mahallesindeki Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,  sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.