GIRESUN HAVA DURUMU9°C Yağışlı

28 Temmuz Cuma Vefat İlanları

28 Temmuz Cuma Vefat İlanları

1)Yeşilköy’den Şıhoğullarından merhum Nihat Turan’ın torunu; Yüksel ve Fahriye Turan’ın oğlu; Rıfat ve Okay Turan’ın yeğeni ÖMER TURAN vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip Bulancak Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Yeşilköy aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)İcilli köyünden, Uğurluoğullarından, merhum Mehmet Uğurlu’nun oğlu; Naim ve Kenan Uğurlu’nun kardeşleri; ilçemiz esnaflarından Ethem, İbrahim, Hasan ve Salih Uğurlu’nun amcaları; Selime Aydın’ın babası; Fatma Uğurlu’nun eşi VEDAT UĞURLU vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip İcilli köyünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3)İbiloğullarından, merhum Hasan Akın’ın eşi; Ayşe, İbrahim ve Yılmaz’ın anneleri; Hüseyin Kurt’un kayınvalidesi; Zehra ve Hasan’ın anneannesi ZELFİ AKIN vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip Yukarı Dikmen Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4)Piraziz Kargı Mahallesinden Mehdioğullarından merhum Hasan Bektaş’ın eşi; Cevat, Telat, Mustafa, Taksici Zeki Bektaş’ın anneleri PORTAKAL BEKTAŞ vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Piraziz Nefsi Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,  sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.