GIRESUN HAVA DURUMU15°C Az Bulutlu

28 Nisan Cuma Vefat İlanları

28 Nisan Cuma Vefat İlanları

1)İlçemiz Kaleyanı mahallesinden Takıroğullarından merhum Seyit Takır’ın oğlu; merhum Sebahattin ve Ahmet Takır’ın ağabeyleri; Gönül, Cevat, Yetgin, Sezgin, Mustafa ve Yener’in babaları; Bülent, Koray, Zafer, Akın, Seçkin ve Çağatay’ın dedeleri Kore Gazisi MUZAFFER TAKIR vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip Yeni Mahalle Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Kaleyanı mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)Kayabaşı Köyünden Haliloğullarından Müslim ve Burhan Yılmaz’ın yeğeni; Muhammad, Halil, Kadir, Figen, Çiğdem, Meryem Yılmaz’ın ağabeyleri; Mustafa ve Fatma Yılmaz’ın oğulları CÜNEYT YILMAZ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip Bahçelievler mahallesi Kocatepe Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Yeni mezarlıkta toprağa verilecektir.

3)Piraziz İlçesi Çayır Köyü’nden Emiroğullarından merhum Rasim oğlu İSKENDER AYDEMİR vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip Çayır Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4)Şeyhli mahallesinden Başoğullarından merhum Durmuş Baş’ın eşi; İbrahim, Kadir, Mehmet Baş’ın anneleri; Ayhan Şimşek’in kayınvalidesi ÇİÇEK BAŞ vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Şeyhli Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

5)Yaslıbahçe Köyü Karakoç mahallesinden Kapalak oğlullarından Hacı Selahattin Güçtaş’ın eşi; Mustafa Güçtaş’ın ablası; merhum Ömer ve Emin Güçtaş’ın yengeleri; Selahattin, Ufuk, Nuray, Fatma ve Asuman’ın anneleri Hacı NEZİHA GÜÇTAŞ vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğlen namazını müteakip Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Yaslıbahçe Köyü’nde aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.